Stichting EOTAS

DE 12 MEEST RECENTE OPMERKELIJKE INITIATIEVEN VAN ONZE SPONSORS

Op deze pagina vind u de meest recente acties van onze sponsorsvanaf december 2018. We vermelden hierbij dat niet iedereen genoemd wil worden, dus het kan zijn dat een aantal initiatieven niet te zien zijn op deze pagina.

 

Oktober 2018:

Ter nagedachtenis aan Henk Buter die een grote erfenis aan Stichting EOTAS geschonken heeft, is het volgende artikel geschreven. Met veel dank aan Henk die zo'n belangrijke rol voor doven en slechthorende gespeeld heeft.

 

Henk Buter artikel.pdf Download

 

 

December 2017:

Gepresenteerd door Nienke Munting:" Zoals in de nieuwsbrief beschreven zouden we nog terug komen op het definitieve bedrag dat door Wetterskip Fryslan opgebracht is tijdens de veiling begin December. Dit werd bekend gemaakt tijdens de kerstbijeenkomst van het Wetterskip. Fenomenaal! is wat het totaalbedrag geworden is. Geweldig! Dit mooie bedrag zal gebruikt worden on de sanitatie en hygienische omstandigheden van de kinderen op school te verbeteren. Hartelijk dank hiervoor! (Op de foto Dhr. O. Bijlsma, secretaris-directeur van Wetterskip Fryslan en Nienke Munting, secretaresse van Stichting EOTAS."

 

 

EOTAS Foundation  |  Giving Deaf Children a fair chance in life through quality Education!
Karibu Tanzania; Karibu EOTAS