Over ons

De organisatie in Tanzania wordt bijgestaan door de Nederlandse projectcoördinator Robin van Donkersgoed, die in Tanzania verblijft om het project te begeleiden. Hij zorgt ervoor dat – met duidelijke doelstellingen en het beheer van de financiën – de dove kinderen werkelijk alle steun ontvangen die geboden wordt vanuit Nederland.

Bestuur

Het bestuur van de Tanzaniaanse EOTAS Foundation bestaat uit de projectcoördinator en Tanzaniaanse bestuursleden. De EOTAS Foundation brengt een jaarverslag uit met daarin de activiteiten en de financiële resultaten dat wordt gecontroleerd en goedgekeurd door een erkende Tanzaniaanse Auditor zoals verplicht wordt gesteld onder de ‘Tanzania Financial Accounting Standard (TFAS) en ‘The Non-Governmental Organization Act, 2002’. Dit jaarverslag is beschikbaar in het Engels via de website van EOTAS of op aanvraag via het secretariaat of via de programmacoördinator (zie hieronder).

Stichting EOTAS staat in Tanzania geregistreerd als
“Environment Oriented Training And Support (EOTAS)
met registratie number: I-NGO/1870

Het bestuur van Stichting EOTAS in Nederland bestaat uit vijf bestuursleden, die deze functie op vrijwillige basis vervullen. Het bestuur functioneert als een link tussen onze donateurs in Nederland en de dove kinderen in Tanzania en als ondersteuning voor de projectcoordinator in Tanzania. Stichting EOTAS in Nederland publiceert een eigen jaarverslag. In dit jaarverslag zijn de activiteiten opgenomen die worden ondernomen door Stichting EOTAS en dan voornamelijk via de EOTAS Foundation in Tanzania en bijbehorend de jaarrekening van de Stichting EOTAS in Nederland. Voor de jaarrekening van de EOTAS Foundation in Tanzania verwijzen wij naar het Engelstalige jaarverslag van de Tanzaniaanse zusterorganisatie.

Stichting EOTAS staat geregistreerd onder KvK nummer 34116870

Robin van Donkersgoed

Oprichter en Programmacoördinator

Nienke Munting

Secretaris/beleidsmedewerker

Ganana Kamwela

Voorzitter

Hawa Awesso

Administratief/Financieel medewerker